Informasjon om J.A.C.O.B.

Band bio:

J.A.C.O.B er et musikkprosjekt bestående av Matias Grinde og Jonas Aasen. Musikken kan beskriver som folk-pop/rock, men duoen legger tung vekt på sin tidligere kjærlighet for americana. Både Matias og Jonas har lang fartstid på musikkscenen, spesielt gjennom countrybandet Jonas Aasen & The Wranglers hvor de begge spiller. De har tidligere vært på USA-turne sammen samt spilt mange konserter rundt i Norge. Rockefeller, Bygdalarm, Klubb Øya og en haug med oppvarmingsjobber for store artister som Jayhawks, Daniel Romano og Justin Townes Earle har gitt dem trygge ben å stå på. Nå presenterer de derimot nye låter med kassegitar og el-gitar, vakre harmonier og fengende melodier.
Sorthvittbilde av Jonas Aasen

Sing Song Writer

Jonas Aasen

Gitar og vokal

Jonas Aasen begynte å spille i band når han var rundt 16 år. Det startet for alvor med indierock bandet Sweet and Sour Camels som spilte en hel del konserter rundt i landet, deretter sto skranglerocken for tur i The Rusty Trombone før han gjorde sitt gjennombrudd på urørt med låta You Said You Were Gonna Stay i 2013. Dette var startskuddet for en spennende periode for Jonas Aasen & The Wranglers med mange konserter og oppvarmingsjobber for noen av de største heltene. Når bandet dro til USA i 2015 for å spille under SXSW i Austin, samt en lengre turnerunde.
Jonas tar med seg flere låter inn i J.A.C.O.B, mange av disse er låter som ikke passet helt inn i Wranglers, men som han gleder seg til å få ut i scenelyset.
Sorthvittbilde av Matias Grinde

Sing Song Writer

Matias Grinde

Gitar og vokal

Matias Grinde har lang fartstid bak trommene, først i funkbandet Groove Zero og deretter i countrybandet Jonas Aasen & The Wranglers som spilte mange konserter rundt om i landet i en periode.
På si har Matias alltid skrevet låter og spilt på gitaren. Han har studert lyd og musikk på LIPA i liverpool og i Trondhjem og også gjort seg bemerket med sine single produksjoner for diverse podcaster.
I 2017 ble Matias anbefalt på urørt.no med låta City Of Dreams som er en av flere låter Matias har tatt med seg inn i J.A.C.O.B.